Diensten

Als bedrijf wil je groeien en meer mensen kennis laten maken met jouw product of dienst. Daarom heb je een website en gebruik je social media. Maar ben je wel echt zichtbaar? Veel bedrijven doen van alles op online gebied, maar opvallen tussen alle anderen is moeilijk. Hoe zorg je ervoor dat je echt zichtbaar bent en dat wat je (online) doet ook effect heeft? Daar kan ik je bij helpen.

Ik werk graag samen met enthousiaste ondernemers die het belangrijk vinden om online aanwezig te zijn en daarbij wat hulp kunnen gebruiken. Als je één of meer van de volgende diensten zoekt, kunnen we wellicht samenwerken.

  • Wervende teksten voor jouw website
  • Zoekmachinevriendelijke en aansprekende blogs
  • Nieuwsbrieven die jouw klanten wél lezen
  • Schrijven en/of redigeren van overige teksten
  • Webredactie en/of eindredactie
  • Praktisch advies over en/of teksten voor social media

Ieder bedrijf heeft vakkundige mensen en interessante verhalen. Verhalen die jouw klant wil horen en die hem of haar kunnen overtuigen, meeslepen en inspireren. Samen gaan we op zoek naar die verhalen en de beste manieren om ze naar buiten te brengen. Ook geef ik je de tools om het zelf te doen, zoals ideeën, een overzichtelijke planning en een duidelijke contentstrategie.

Van webteksten tot nieuwsbrieven en volledige online strategieën; bij Cup of Copy kun je terecht voor alles op het gebied van digitale communicatie & copywriting. Ik help je om digitaal effectief te communiceren en online zichtbaar te zijn.