Diensten

Als je een boodschap hebt die ertoe doet, dan wil je dat mensen het horen

Dat ze het voelen, onthouden en er iets mee gaan doen. Stel je voor dat je iedere week nadenkt over wat je wilt delen, tijd steekt in het schrijven van een blog en daarna steeds de pagina ververst om te zien hoeveel lezers je hebt. En dat het aantal op nul blijft staan. Dat niemand je blog leest. Als jouw boodschap niet gehoord wordt door jouw doelgroep, ben je onzichtbaar. En dat maakt het een stuk lastiger om jouw mooie, belangrijke en duurzame doelen te bereiken.

Met rake teksten, relevante blogs, de juiste social media strategie en communicatieadvies waar je mee verder kunt, help ik je om online zichtbaar te worden zodat jouw belangrijke boodschap door de juiste mensen gehoord wordt.

Ook voor grotere projecten kun je bij Cup of Copy terecht. Daarvoor werk ik regelmatig samen met specialisten uit mijn netwerk, zoals grafisch ontwerpers en SEO-specialisten.

Copywriting

Ik schrijf rake, foutloze teksten voor jouw website, nieuwsbrief of sociale kanalen die doen wat ze moeten doen.

Bloggen

Een blog is een fantastisch podium, en ik kan je daar alles over leren. Of jouw blogs voor je schrijven natuurlijk.

Social media

Iedereen zit op Facebook, dus jij ook. Maar wat plaats je dan? Wanneer? En voor wie? Geen zorgen, ik ontwikkel een strategie en creëer creatieve content voor jouw social media zodat het jou geen tijd en nachtrust kost. Wel zo sociaal.

Taalcheck

Help, die scriptie moet bijna worden ingeleverd. En klopt deze tekst voor de nieuwsbrief wel? Ik haal alle fouten uit jouw teksten zodat jij ze zorgeloos kunt gebruiken.

Communicatieadvies

Communicatie is een vak apart, en daarom adviseer ik je graag en denk ik met je mee over jouw communicatievragen.

Marketing

Je ontwikkelt een (duurzaam) product of organiseert een prachtig evenement. Maar hoe breng je het onder de aandacht bij de juiste mensen? Ik zet mijn marketing skills graag in om jou hiermee te helpen.

Opdrachtgevers

Kan ik iets voor je doen?

CONTACT