Over mij

Leuk hoor, zo’n jong bedrijf, maar wie zit erachter? Dat ben ik, Rosalinde Markus (1994). Schrijven is mijn tweede natuur, net zoals omgaan met digitale media. Dankzij mijn jarenlange ervaring als blogger, webredacteur en mijn studie Communicatie weet ik veel van online communicatie, tekstschrijven en digitale media. Die kennis en ervaring zet ik graag in om jou te helpen.

In 2011 raakte ik verslaafd aan bloggen en ontdekte ik hoeveel tekst kan losmaken en, belangrijker nog, welke manieren er zijn om die teksten te verspreiden. Goede teksten hebben impact. Ze dragen bij aan een positief imago, geven jouw klant vertrouwen en laten zien wie je bent en wat jouw sterke punten zijn. Kortom: een effectieve tekst draagt uit waar je voor staat en bereikt de juiste mensen.

Daarom geloof ik erin dat sterke teksten bedrijven verder helpen. En dat het doelgericht inzetten van de verschillende (online) middelen bijdraagt aan het verspreiden ervan. Zo bereikt jouw boodschap echt de mensen die jij voor ogen hebt en is jouw bedrijf online zichtbaar én vindbaar.

Vanuit mijn overtuiging dat online communicatie beter kan en de wens om anderen daarbij te helpen, werk ik graag met je samen.