Social media beheer

Iedereen zit op Facebook. Dat weten we, en we verwachten het ook. Als je erover nadenkt om zaken te doen met een bedrijf, dan wil je weten wie erachter zit en zoek je het op via social media. Maar wat als je niemand vindt? Grote kans dat je besluit om toch voor een ander bedrijf te kiezen. Je online aanwezigheid geeft een eerste indruk van jouw organisatie. Juist daarom is het belangrijk om online aanwezig te zijn. Het geeft jouw doelgroep de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier contact met je op te nemen, je te blijven volgen en overtuigd te raken van wat jij hen te bieden hebt.

Je weet dit natuurlijk allang. Je weet dat je doelgroep op social media zit en je hebt een Facebookpagina en een account op Instagram. Maar het kost veel tijd om te bedenken wat je gaat plaatsen, je hebt geen inspiratie en niet genoeg kennis om jouw sociale kanalen effectief in te zetten. Daardoor blijft je Facebookpagina steken bij een paar likes per bericht en heb je om eerlijk te zijn al weken niets geplaatst. Waarom steek je er eigenlijk nog tijd, geld en energie in als het zo weinig oplevert?

Daar gaan we verandering in brengen. Ik help je om jouw social media effectief in te zetten zodat het bijdraagt aan het doel dat jij wil bereiken. Van het opzetten en beheren tot het creëren van het creatieve content en uitdenken van een strategie; ik laat je graag zien hoe social media voor je kan werken zonder dat het jou veel tijd of energie kost.

Ontdekken hoe social media jouw doel dichterbij brengt?
Connect op LinkedIn of neem contact op.

Neem contact op