Bloggen

Heb je even? Als ik eenmaal begin over bloggen, hou ik er niet meer over op. In 2011 ontdekte ik wat bloggen voor je kan doen en hoe waardevol het voor bedrijven is om op een blog kennis en ervaringen te delen. Een blog geeft je een podium en als je dat goed doet, ook een trouw publiek. Je weet vast al dat bloggen belangrijk is. Om hoger in de zoekresultaten van Google te eindigen, een persoonlijke band op te bouwen met lezers en hen met waardevolle informatie verder te helpen.

Het probleem is: veel blogs worden slecht onderhouden en hebben dan ook amper lezers. Schrijf je vol vuur een blog over iets wat je aan het hart gaat, krijg je één reactie. En dan is die reactie ook nog van een spambot. Als dat lang genoeg duurt, sleep je jezelf iedere keer vol tegenzin naar je computer om weer een blog te tikken. Wat je te vertellen hebt is heel belangrijk, maar als niemand het hoort, waar doe je die moeite dan nog voor?

Ik leer je graag hoe je een blog opzet, inspiratie voor onderwerpen vindt, blogs schrijft en je blogs onder de aandacht brengt, zodat je voortaan wél reacties krijgt. Liever je blogs door mij laten schrijven? Dat kan natuurlijk ook.

Aan de slag met jouw blog? Connect op LinkedIn of neem contact op.

Neem contact op