Diensten

Als je een boodschap hebt die ertoe doet, dan wil je dat mensen het horen

Dan wil je dat zoveel mogelijk mensen zich in jouw verhaal herkennen en uiteindelijk met een goed gevoel voor jouw product of dienst kiezen. Maar om dat voor elkaar te krijgen, moet je laten zien dat je er bent. Dat doe je door jouw verhaal te vertellen. Door online aanwezig te zijn op de plekken waar jouw publiek zich bevindt, te laten zien welk verschil je wilt maken en waarom dat voor hen relevant is. Als je dat goed doet, is het een stuk makkelijker om jouw belangrijke en duurzame doelen te bereiken.

Met rake teksten, relevante blogs, de juiste social media strategie en communicatieadvies waar je mee verder kunt, help ik je om online zichtbaar te worden zodat jouw belangrijke boodschap door de juiste mensen gehoord wordt.

Ook voor grotere projecten kun je bij Cup of Copy terecht. Daarvoor werk ik regelmatig samen met specialisten uit mijn netwerk, zoals grafisch ontwerpers, illustratoren, fotografen, videografen en SEO-specialisten.

Copywriting

Ik schrijf rake, foutloze en aansprekende teksten voor jouw website, nieuwsbrief of andere uitingen die doen wat ze moeten doen.

Bloggen

Een blog is een fantastisch en veelzijdig podium. Met mijn blogervaring kan je daar alles over leren. Of jouw blogs voor je schrijven natuurlijk.

Social media

Iedereen zit op Facebook, dus jij ook. Maar wat plaats je dan? Wanneer? En voor wie? Geen zorgen, ik ontwikkel een strategie en creëer creatieve content voor jouw social media zodat het jou geen tijd en nachtrust kost.

Taalcheck

Help, die scriptie moet bijna worden ingeleverd. En klopt deze tekst voor de nieuwsbrief wel? Ik haal alle spel- en stijlfouten uit jouw teksten.

Vacatureteksten

Ik schrijf wervende vacatureteksten die jouw zoektocht naar de juiste medewerkers makkelijker maken. Zo vind jij kandidaten die echt bij jouw organisatie passen.

Communicatieadvies

Communicatie is een vak apart, en daarom adviseer ik je graag over communicatie in jouw organisatie en denk ik met je mee over jouw communicatievragen.

Enkele opdrachtgevers: