Wervende vacatureteksten

Als jouw organisatie groeit, heb je nieuwe mensen nodig die zich verbonden voelen met jouw missie en zich inzetten om jouw organisatie verder te brengen. Je stelt een vacature op, neemt de reacties door en voert sollicitatiegesprekken. Steeds hoop je dat jouw nieuwe medewerker ertussen zit, maar steeds stellen de gesprekken teleur. Ze missen het enthousiasme voor jouw organisatie. Hebben andere waarden. Of passen niet in de bedrijfscultuur. Het kost veel tijd en ondertussen heb je nog steeds geen geschikte kandidaat.

Je bent niet de enige: bijna de helft van alle bedrijven in Nederland loopt tegen dit probleem aan. Gelukkig kun je voorkomen dat de werving van nieuwe medewerkers teveel tijd kost. Alles begint bij de vacaturetekst. Is de tekst geschreven in de toon waarin jouw organisatie communiceert? Is de tekst wervend, spreekt het de beste mensen uit jouw vakgebied aan? Maakt de tekst hen enthousiast om bij jouw organisatie te komen werken? Vraag je wel de juiste competenties en kwaliteiten?

Als copywriter help ik je met het schrijven van een wervende vacaturetekst die jouw zoektocht naar de juiste medewerker makkelijker maakt.

"Ik schrijf wervende vacatureteksten
zodat jij de kandidaat vindt die
echt bij jouw organisatie past.''

Neem contact op